INSCHRIJVEN
INSCHRIJVEN

KDV De Schatgraver

Net zo vertrouwd als thuis

Kinderen voelen zich snel thuis kinderdagverblijf De Schatgraver. Een warme, huiselijke plek in de buurt, waar kinderen van 0 tot 4 jaar welkom zijn. We dagen de kinderen uit met een gevarieerd dagprogramma. Aandacht en regelmaat voor de allerkleinsten, begeleid door babyspecialisten, avontuur, speluitdagingen en een VVE- programma voor de oudere kindjes. 

Openingstijden

Maandag 07.00-18.30 uur
Dinsdag 07.00-18.30 uur
Woensdag 07.00-18.30 uur
Donderdag 07.00-18.30 uur
Vrijdag 07.00-18.30 uur

Contactgegevens

Pastoor Schattenstraat 25 A
6372 JA Landgraaf
045-2100210
kdvschatgraver@flowkinderopvang.nl

Locatiemanager: Kirsten Brouwers-Janssen
k.brouwers@flowkinderopvang.nl|06-13401816

Proef de sfeer

Gelegen in de gezonde basisschool De Schatgraver

Babyopvang
Bij De Schatgraver hebben we 2 groepen. Een groep van 0 tot 2 jaar en een groep van 2 tot 4 jaar. De babyspecialisten in de babygroep volgen het voedingsritme van je kind. Daarnaast is er alle tijd voor je baby om te slapen en de wereld om zich heen te ontdekken, of even lekker te knuffelen.

Structuur  
We werken met een vaste dagindeling. Dat geeft herkenning en biedt structuur aan je kind. Zo zijn er vaste eet-, verzorgings- en speelmomenten op een dag en houden we rekening met het slaapritme van je kind.

Gezonde voeding 
Kinderdagverblijf de Schatgraver is partner in de Gezonde basisschool voor de Toekomst ‘de Schatgraver’, waar gezonde voeding en bewegen centraal staat. Kinderen krijgen een gezond tussendoortje zoals fruit en seizoensgroenten en drinken zoveel mogelijk ongezoete dranken als thee, water en melk. De boterham wordt belegd met mager beleg, zoals humus, zuivelspread of fruit/groentenspread. Ook wordt er veel aandacht besteed aan beweging. Met de kleintjes doen we eenvoudige beweegspelletjes. Dat kan zowel binnen als buiten plaatsvinden in de natuurlijke verstop- en ontdekspeelplaats waar tevens een afgeschermd gedeelte voor de baby’s is. De tuin is net opnieuw aangelegd; een pareltje!

Contact met jou als ouder
Een goed contact met jou als ouder vinden wij essentieel. Wij nemen dan ook uitgebreid de tijd voor de dagelijkse wederzijdse overdracht. Ook via Konnect informeren we je zoveel mogelijk over het verloop van de dag. 

GGD inspectie
Jaarlijks worden we gecontroleerd door de GGD. Voor het meest recente inspectierapport, klik hier
Centraal Bureau
Akerstraat 149
6466 HD Kerkrade
045-5426688
info@flowkinderopvang.nl
KVK: 41072191
Meer informatie
Snel naar
Zoeken
Gebruik onze handige zoekfunctie 
om snel te vinden waar je naar 
op zoek bent.
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post
page
Translate »