INSCHRIJVEN
INSCHRIJVEN

Gedragscode

Flow kinderopvang wil haar klanten optimaal van dienst zijn en haar medewerkers een prettige en veilige werkomgeving bieden. Hoe we met elkaar omgaan speelt daarbij een belangrijke rol. Respect voor elkaar is daarbij het uitgangspunt.

Dit hebben wij vertaald in een aantal gedragsregels voor bezoekers van onze locaties.

1. We behandelen elkaar zoals we ook zelf behandeld willen worden. We gaan respectvol en vriendelijk met elkaar om, ook bij eventuele irritaties of dreigende conflicten.
2. Verbale en/of fysieke bedreiging is uit den boze.
3. Het vertonen van enige vorm van geweld, zowel verbaal als fysiek, wordt niet geaccepteerd. Hieronder verstaan wij o.a. schreeuwen, vloeken, kwetsende opmerkingen, het gooien met voorwerpen of fysiek contact met één van onze medewerkers.
4. Racisme en discriminatie past niet bij een respectvolle omgang. Er worden geen discriminerende uitlatingen gedaan over elkaars levensbeschouwelijke opvattingen, afkomst, huidskleur etc.
5. Er worden geen seksueel getinte opmerkingen gemaakt, gebaren of aanrakingen getolereerd die als ongewenst ervaren worden.
6. Vermoeden wij dat iemand onder invloed is van alcohol of drugs? Dan vragen wij om de locatie te verlaten en het kind door een ander te laten ophalen. Dit doen wij uit belang van de veiligheid voor uw kind en andere aanwezigen.


Bij overtreding van onze gedragsregels zullen wij met u in gesprek gaan. Eventuele maatregelen hangen af van de ernst van het incident. Bij ernstige of herhaaldelijke overtreding zal het opvangcontract per direct beëindigd worden.

In geval van mishandeling, bedreiging, of ernstige vormen van racisme wordt niet alleen de gedragscode overtreden, maar is er ook sprake van crimineel gedrag en wordt aangifte bij de politie gedaan.


Centraal Bureau
Akerstraat 149
6466 HD Kerkrade
045-5426688
info@flowkinderopvang.nl
KVK: 41072191
Meer informatie
Snel naar
Zoeken
Gebruik onze handige zoekfunctie 
om snel te vinden waar je naar 
op zoek bent.
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post
page
Translate »