INSCHRIJVEN
INSCHRIJVEN

POV De Schatgraver

Spelend leren en ontwikkelen

Kinderen voelen zich snel huis bij kindcentrum De Schatgraver. Een warme, huiselijke plek in de buurt, waar elk kind tussen 0 en 13 welkom is. Peuteropvang De Schatgraver daagt kinderen uit met een gevarieerd dagprogramma. Aandacht en regelmaat, avontuur en speluitdagingen, het is er allemaal! Doordat de peuteropvang gevestigd is in de basisschool wordt de overstap naar basisschool minder spannend. Het is al een vertrouwde plek. 

Openingstijden

Maandag 08:00 uur- 13:30 uur en van 14:00 uur – 16:30 uur
Dinsdag 08:00 uur- 13:30 uur en van 14:00 uur – 16:30 uur
Donderdag 008:00 uur- 13:30 uur en van 14:00 uur – 16:30 uur
Vrijdag 08:00 uur- 13:30 uur en van 14:00 uur – 16:30 uur

In schoolvakanties gesloten

Contactgegevens

Pastoor Schattenstraat 25 A
6372 JA Landgraaf
045-5321655
povschatgraver@flowkinderopvang.nl

Locatiemanager: Kirsten Brouwers-Janssen
k.brouwers@flowkinderopvang.nl|06-13401816

Proef de sfeer

De pedagogisch medewerkers van peuteropvang “ De Schatgraver” zijn gemotiveerd en enthousiast om uw kind stap voor stap voor te bereiden op hun volgende ontwikkelingsfase. Wij bieden:

-Deskundige begeleiding
-Een moderne en kindvriendelijke accommodatie
- 2 of 4 dagdelen per week
- Een knusse aangepaste peutergroep
- Een veilige buitenspeelplaats
- Goede bereikbaarheid met de auto
- Een centrale ligging in Schaesberg.

Peuteropvang De Schatgraver is partner in de gezonde Basisschool de Schatgraver, waar gezonde voeding en bewegen centraal staat. Kinderen krijgen een gezond tussendoortje zoals fruit en seizoen groenten en drinken zoveel mogelijk water. Ook wordt dagelijks bewogen door met de kinderen eenvoudige beweegspelletjes te doen. Dat kan zowel binnen in de speelzaal als buiten plaatsvinden in de natuurlijke verstop- en ontdekspeelplaats.

Nauw contact met de gekoppelde basisschool
Alle VVE-locaties hebben een koppelschool. Voor peuteropvang De Schatgraver is dit basisschool De Schatgraver. Zowel in het onderwijs als de opvang is er veel aandacht voor eigen ontwikkeling, samenwerken en zelfstandigheid. Er vindt goed overleg plaats tussen de pedagogisch medewerkers van Flow en de leerkrachten van de koppelschool. Dit maakt de stap naar de basisschool straks klein. Dankzij mooie programma’s en structuren biedt de opvang een herkenbare en vertrouwde omgeving. De pedagogisch medewerkers hebben de directe contacten met de scholen. Hierbij kun je denken aan het afstemmen van VVE thema’s, organiseren van gezamenlijke activiteiten en vieringen maar daarnaast ook het overdragen van kinderen die gaan starten bij de basisschool. We hebben vier keer per jaar een koppeloverleg en bespreken daarbij de doorgaande leerlijn van voor- naar vroegschoolse educatie. Ook maken we afspraken over de invulling en de richting die we in gaan met betrekking tot VVE.

GGD inspectie
We worden jaarlijks gecontroleerd door de GGD. Klik hier om het jaarlijks inspectierapport in te zien. 
Centraal Bureau
Akerstraat 149
6466 HD Kerkrade
045-5426688
info@flowkinderopvang.nl
KVK: 41072191
Meer informatie
Snel naar
Zoeken
Gebruik onze handige zoekfunctie 
om snel te vinden waar je naar 
op zoek bent.
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post
page
Translate »