INSCHRIJVEN
INSCHRIJVEN

BSO De Schatgraver

Plezier maken na school

Kinderen voelen zich thuis bij BSO De Schatgraver. Een warme, huiselijke plek, gevestigd in school, waar iedereen welkom is. BSO De Schatgraver daagt kinderen uit met gevarieerde activiteiten. We zorgen voor avontuur en speluitdaging. Een leuke plek om te vertoeven na school. 

Openingstijden

Maandag aansluitend aan school tot 18:30 uur
Dinsdag aansluitend aan school tot 18:30 uur
Woensdag aansluitend aan school tot 18:30 uur
Donderdag aansluitend aan school tot 18:30 uur
Vrijdag aansluitend aan school tot 18:30 uur

Voorschools geopend vanaf 07.00 uur
In vakantieweken geopend van 07.00-18:30 uur

Contactgegevens

Pastoor Schattenstraat 25 A
6372 JA Landgraaf
045-5321655
bsoschatgraver@flowkinderopvang.nl

Locatiemanager: Thijmen van Iersel
t.vaniersel@flowkinderopvang.nl|06-23994250

Proef de sfeer

Lekker doen waar je zin in hebt!
Na schooltijd en in vakanties kunnen kinderen van 4 tot 13 jaar terecht bij onze toffe BSO. Omdat de BSO is gekoppeld aan de basisschool, is het voor je kind gemakkelijk om aan te sluiten. Je kind kan na school zelfstandig naar de BSO lopen in ‘de Gezonde basisschool de Schatgraver’. Kinderen die op de dependance naar school gaan worden door een medewerker van de BSO daar opgehaald.

Samen eten en drinken we een gezond tussendoortje en op woensdag een gezonde broodmaaltijd met mager beleg. Daarna mag je kind kiezen wat het wil gaan doen. Natuurlijk organiseren we voor de kinderen veel leuke en creatieve activiteiten en dagen we ze uit. Maar we zijn ook alert en besteden aandacht aan de ontwikkeling van hun sociale vaardigheden en aan zelfstandig spelen en werken. Daarnaast organiseren we dans-, muziek-, kunst- en kookworkshops.

Binnen de gezellig ingerichte BSO zijn er veel mogelijkheden. Zo kunnen de kinderen in de kinderkeuken van de ‘Gezonde Basisschool’ een lekkere gezonde maaltijd bereiden of heerlijk sporten in de gymzaal, zomaar een gezellig spel doen met BSO-vrienden of lekker ravotten op de veelzijdige speelplaats van BSO de Schatgraver.

Kinderinspraak
Je kind moet zich thuis voelen bij de BSO en zin in hebben om na school naar de BSO te gaan. Kinderinspraak vinden wij dan ook zeer belangrijk: je kind kan aangeven welke activiteiten of uitstapjes het graag zou willen doen. We overleggen samen met de kinderen en kinderwethouder per locatie en stellen zo gezamenlijk een maandelijks activiteitenoverzicht op.

Breng- en haaltijden
Wij hanteren vaste breng- en haaltijden. Gedurende deze tijden is er ruimte om informatie uit te wisselen en je vragen te stellen aan de pedagogisch medewerkers.
Tijdens vakantieweken is de brengtijd tot 09:00 uur en de haaltijd vanaf 16:00 uur. We adviseren ouders kinderen zo laat mogelijk op te halen, zodat de kinderen optimaal deel kunnen nemen aan ons activiteitenprogramma.

Gekoppelde basisschool
We werken nauw samen met basisschool De Schatgraver. Voor meer informatie over de basisschool klik je hier

GGD inspectie
Ons jaarlijks inspectierapport van de GGD is in te zien via deze link

Centraal Bureau
Akerstraat 149
6466 HD Kerkrade
045-5426688
info@flowkinderopvang.nl
KVK: 41072191
Meer informatie
Snel naar
Zoeken
Gebruik onze handige zoekfunctie 
om snel te vinden waar je naar 
op zoek bent.
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post
page
Translate »