INSCHRIJVEN
INSCHRIJVEN

Peuteropvang Wereldwijs

Kom leeftijdsgenootjes ontmoeten

Van spelen met andere kinderen leren kinderen. Wereldwijs biedt kinderen een uitdagende omgeving, met alle ruimte om te kunnen ontdekken. Voor kinderen die net wat meer begeleiding nodig hebben op het gebied van spraak en taal komt het VVE-programma van pas (voor- en vroegschoolse educatie); op speelse wijze taalgericht groeien. Verder kun je op ontdekkingstocht in de atelierhoek, de huis- en leeshoek en in de bouwhoek.

Openingstijden

Maandag 08:10 uur tot 13:30 uur
Dinsdag 08:10 uur tot 13:30 uur
Woensdag 08:10 uur tot 13:30 uur
Donderdag 08:10 uur tot 13:30 uur
Vrijdag 08:10 uur tot 13:30 uur

Tijdens schoolvakanties gesloten

Contactgegevens

Baronstraat 11
6371 AR Landgraaf
045-5323093
povwereldwijs@flowkinderopvang.nl

Locatiemanager: Kirsten Brouwers-Janssen
k.brouwers@flowkinderopvang.nl|06-13401816

Proef de sfeer

De peuters beschikken bij peuteropvang Wereldwijs over een mooie lichte ruimte waarin ze naar hartenlust kunnen spelen. Tevens is er een aparte buitenruimte met zandbak en wordt er gebruik gemaakt van de gymzaal van de basisschool. Kinderen van 2 jaar mogen 1 dagdeel naar de peuteropvang komen. Vanaf 2.5 jaar mogen ze 2 of 3 dagdelen komen.

Nauw contact met de gekoppelde basisschool
Alle VVE-locaties hebben een koppelschool. Onze koppelschool is basisschool Wereldwijs. Zowel in het onderwijs als de opvang is er veel aandacht voor eigen ontwikkeling, samenwerken en zelfstandigheid. Er vindt goed overleg plaats tussen de pedagogisch medewerkers van Flow en de leerkrachten van de koppelschool. Dit maakt de stap naar de basisschool straks klein. Dankzij mooie programma’s en structuren biedt de opvang een herkenbare en vertrouwde omgeving. De pedagogisch medewerkers hebben de directe contacten met de scholen. Hierbij kun je denken aan het afstemmen van VVE thema’s, organiseren van gezamenlijke activiteiten en vieringen maar daarnaast ook het overdragen van kinderen die gaan starten bij de basisschool. We hebben vier keer per jaar een koppeloverleg en bespreken daarbij de doorgaande leerlijn van voor- naar vroegschoolse educatie. Ook maken we afspraken over de invulling en de richting die we in gaan met betrekking tot VVE.

GGD inspectie
Jaarlijks worden we gecontroleerd door de GGD. Klik hier om het jaarlijks inspectierapport in te zien. 
Centraal Bureau
Akerstraat 149
6466 HD Kerkrade
045-5426688
info@flowkinderopvang.nl
KVK: 41072191
Meer informatie
Snel naar
Zoeken
Gebruik onze handige zoekfunctie 
om snel te vinden waar je naar 
op zoek bent.
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post
page
Translate »