INSCHRIJVEN
INSCHRIJVEN

POV ’t Heggekwarteerke

Groeien, ontdekken, ontwikkelen

Peuteropvang Heggekwarteerke is gevestigd in basisschool ’t Valder. Een mooie open ruimte om te spelen én te ontdekken. Een betrokken en ervaren team begeleidt de kinderen op speelse en liefdevolle wijze in hun ontwikkeling. Met veel aandacht voor taalontwikkeling en thema’s die aansluiten bij de belevingswereld van het individuele kind. Een ideale omgeving voor een vliegende start.

Openingstijden

Maandag 08:10 uur tot 13:30 uur
Dinsdag 08:10 uur tot 13:30 uur
Donderdag 08:10 uur tot 13:30 uur

Contactgegevens

Belvauer 62
6373 TT Landgraaf
045-5310600
povheggekwarteerke@flowkinderopvang.nl

Locatiemanager: Ilse van Loo
i.vanloo@flowkinderopvang.nl

Proef de sfeer

Een mooi gebouw met grote heldere ruimtes en veel nieuw materiaal. Een peuteropvang met enthousiaste en betrokken pedagogisch medewerkers. Dat is Heggekwarteerke, dat sinds december 2003 de nieuwbouw aan de Belvauer deelt met basisschool ’t Valder. Het programma voor de kinderen is speels en gevarieerd. Doe-activiteiten worden afgewisseld met vertellen, lezen en knutselen. Veel aandacht is er voor taalontwikkeling bij de peuter middels het programma Speelplezier. Zoals blijkt uit de thema’s die dicht bij de belevingswereld van de peuter liggen. De peuteropvang is ingedeeld in verschillende speelhoeken waar de kinderen hun talenten en interesses kunnen uitleven. De kinderen worden begeleid door ervaren pedagogische medewerkers.

Nauw contact met de gekoppelde basisschool 
Alle VVE-locaties hebben een koppelschool. Peuteropvang 't Heggekwarteerke is gekoppeld aan basisschool 't Valder. Zowel in het onderwijs als de opvang is er veel aandacht voor eigen ontwikkeling, samenwerken en zelfstandigheid. Er vindt goed overleg plaats tussen de pedagogisch medewerkers van Flow en de leerkrachten van de koppelschool. Dit maakt de stap naar de basisschool straks klein. Dankzij mooie programma’s en structuren biedt de opvang een herkenbare en vertrouwde omgeving. De pedagogisch medewerkers hebben de directe contacten met de scholen. Hierbij kun je denken aan het afstemmen van VVE thema’s, organiseren van gezamenlijke activiteiten en vieringen maar daarnaast ook het overdragen van kinderen die gaan starten bij de basisschool. We hebben vier keer per jaar een koppeloverleg en bespreken daarbij de doorgaande leerlijn van voor- naar vroegschoolse educatie. Ook maken we afspraken over de invulling en de richting die we in gaan met betrekking tot VVE.

GGD inspectie
Jaarlijks worden we gecontroleerd door de GGD. Klik hier om het inspectierapport in te zien. 
Centraal Bureau
Akerstraat 149
6466 HD Kerkrade
045-5426688
info@flowkinderopvang.nl
KVK: 41072191
Meer informatie
Snel naar
Zoeken
Gebruik onze handige zoekfunctie 
om snel te vinden waar je naar 
op zoek bent.
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post
page
Translate »