INSCHRIJVEN
INSCHRIJVEN

POV ’t Hummelke

Spelend leren en ontdekken

Peuteropvang 't Hummelke maakt deel uit van basisschool An d’r Put. Een fijne locatie met een eigen buitenspeelplaats. De fijne samenwerking met de basisschool zorgt voor een soepele overgang. Het team van 't Hummelke bereidt de kinderen daar goed op voor; vriendelijk en vanuit een open houding naar de kinderen. Vanuit een knusse, veilige plek en gericht op de verschillende ontwikkelingsgebieden van het kind.

Openingstijden

Maandag 08:10 uur tot 13:30 uur
Dinsdag 08:10 uur tot 13:30 uur
Woensdag 08:10 uur tot 13:30 uur
Donderdag 08:10 uur tot 13:30 uur
Vrijdag 08:10 uur tot 13:30 uur

In schoolvakanties gesloten

Contactgegevens

Pastoor Scheepersstraat 9
6374 HR Landgraaf
045-5321419
povhummelke@flowkinderopvang.nl

Locatiemanager: Ilse van Loo
i.vanloo@flowkinderopvang.nl

Proef de sfeer

Peuteropvang 't Hummelke is gevestigd in basisschool An d’r Put. Voor de peuters betekent dit een soepele overgang van peuter- naar kleutertijd. Peuteropvang ’t Hummelke is een knusse opvang. De inrichting is zacht van kleur en kindvriendelijk. In de zaal zijn verschillende speelhoeken ingericht waar kinderen gezellig samen kunnen spelen. Er is voldoende speelmateriaal aanwezig om alle aspecten van de ontwikkeling van een kind te kunnen stimuleren. De opvang beschikt ook over een mooie eigen buitenspeelplaats. Je kunt zelf kiezen of je je kindje 2 of 3 dagdelen naar de peuteropvang laat komen. Er werken altijd twee vaste, ervaren pedagogisch medewerkers.

Nauw contact met de gekoppelde basisschool
Alle VVE-locaties hebben een koppelschool. Zowel in het onderwijs als de opvang is er veel aandacht voor eigen ontwikkeling, samenwerken en zelfstandigheid. Er vindt goed overleg plaats tussen de pedagogisch medewerkers van Flow en de leerkrachten van de koppelschool. Dit maakt de stap naar de basisschool straks klein. Dankzij mooie programma’s en structuren biedt de opvang een herkenbare en vertrouwde omgeving. De pedagogisch medewerkers hebben de directe contacten met de scholen. Hierbij kun je denken aan het afstemmen van VVE thema’s, organiseren van gezamenlijke activiteiten en vieringen maar daarnaast ook het overdragen van kinderen die gaan starten bij de basisschool. We hebben vier keer per jaar een koppeloverleg en bespreken daarbij de doorgaande leerlijn van voor- naar vroegschoolse educatie. Ook maken we afspraken over de invulling en de richting die we in gaan met betrekking tot VVE.

GGD inspectie
Jaarlijks worden we gecontroleerd door de GGD. Klik hier om het inspectierapport in te zien. 
Centraal Bureau
Akerstraat 149
6466 HD Kerkrade
045-5426688
info@flowkinderopvang.nl
KVK: 41072191
Meer informatie
Snel naar
Zoeken
Gebruik onze handige zoekfunctie 
om snel te vinden waar je naar 
op zoek bent.
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post
page
Translate »