INSCHRIJVEN
INSCHRIJVEN

BSO Wonderwijs

Op je vertrouwde plek in school

BSO Wonderwijs is gevestigd in basisschool Wonderwijs. We vinden het belangrijk dat kinderen er graag zijn. De ruimte en faciliteiten zijn er geknipt voor. Er is een moestuin, een computerruimte en een grote keuken. Bovendien ligt in de buurt een sporthal en deelt Wonderwijs de speelplaats met basisschool Hoensbroek-Zuid. Kortom, een fijne plek om ‘thuis’ te komen na een dag hard werken op school.

Openingstijden

Maandag aansluitend aan school tot 18:30 uur
Dinsdag aansluitend aan school tot 18:30 uur
Woensdag aansluitend aan school tot 18:30 uur
Donderdag aansluitend aan school tot 18:30 uur
Vrijdag aansluitend aan school tot 18:30 uur

Voorschools geopend vanaf 07.00 uur
In vakantieweken geopend van 07.00-18:30 uur

Contactgegevens

Auvermoerstraat 2
6433 CC Hoensbroek
06-57019185
bsowonderwijs@flowkinderopvang.nl

Locatiemanager: Thijmen van Iersel
t.vaniersel@flowkinderopvang.nl|06-23994250

Proef de sfeer

Lekker doen waar je zin in hebt!
De kinderen van de onderbouw verzamelen in het klaslokaal en worden door de pedagogisch medewerker opgevangen. Vanaf groep 3 komen de kinderen zelfstandig naar de BSO. Samen eten en drinken we wat na school, waarna het kind kan kiezen wat het wil gaan doen. Er is tijd om te “chillen” of lekker een boekje te lezen, maar je kind kan ook meedoen aan één van de vele activiteiten die we dagelijks aanbieden, bijvoorbeeld: sport en spel, kunst en natuur.

Binnen BSO Wonderwijs zijn erveel mogelijkheden. Zo is er een moestuin, een grote keuken voor kookactiviteiten, een huiskamer loungehoek en een ruimte met computers. Buiten het gebouw zijn er extra speelmogelijkheden. Zo kunnen we gebruik maken van de sporthal van de school en van het speelplein van de basisschool. Daarnaast organiseren we regelmatig activiteiten, zoals dans-, muziek-, kunst- en kookworkshops.

Kinderinspraak
Je kind moet zich thuis voelen bij de BSO, er zin in om na school naar ons toe te komen. Kinderinspraak vinden wij dan ook zeer belangrijk: je kind kan aangeven welke activiteiten of uitstapjes het graag zou willen doen. We overleggen samen met de kinderen en kinderwethouder per locatie en stellen zo gezamenlijk een maandelijks activiteitenoverzicht op.

Breng- en haaltijden
Wij hanteren vaste breng- en haaltijden. Gedurende deze tijden is er ruimte om informatie uit te wisselen en je vragen te stellen aan de pedagogisch medewerkers.
Tijdens vakantieweken is de brengtijd tot 09:00 uur en de haaltijd vanaf 16:00 uur. We adviseren ouders kinderen zo laat mogelijk op te halen, zodat de kinderen optimaal deel kunnen nemen aan ons activiteitenprogramma.

Gekoppelde basisschool
We werken nauw samen met basisschool Wonderwijs. Klik hier om naar hun website te gaan. 

GGD inspectie
Klik hier om het jaarlijks inspectierapport van de GGD in te zien. 
Centraal Bureau
Akerstraat 149
6466 HD Kerkrade
045-5426688
info@flowkinderopvang.nl
KVK: 41072191
Meer informatie
Snel naar
Zoeken
Gebruik onze handige zoekfunctie 
om snel te vinden waar je naar 
op zoek bent.
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post
page
Translate »