INSCHRIJVEN
INSCHRIJVEN

BSO Woelhonk

Wij bezorgen je een leuke dag!

Woelhonk is gelegen in basisschool Bleijerheide. De nieuw ingerichte groepsruimte is voorzien van een ruime poppenhoek, een bouwhoek en een tv hoek met grote hoekbank. De keuken van school en het speelleerplein met een ruime leeshoek worden ook benut. Hier wordt gegeten, spelletjes gespeeld of gechilled. Er worden workshops georganiseerd en zijn er activiteiten waar de kinderen inspraak bij hebben. Niks moet, veel mag!

Openingstijden

Maandag 14:30-18:30 uur
Dinsdag 14:30-18:30 uur
Woensdag 11:30-18:30 uur
Donderdag 14:30-18:30 uur
Vrijdag 11:30-18:30 uur

In vakantieweken wordt er samengevoegd met BSO de Schatkist in basisschool de Schatkist. We zijn dan geopend van 07.00-18:30 uur

Contactgegevens

Bleijerheiderstraat 125
6462 AH Kerkrade
045-5462127
bsowoelhonk@flowkinderopvang.nl

Locatiemanager: Cindy Postema
c.postema@flowkinderopvang.nl

Proef de sfeer

Lekker doen waar je zin in hebt!
Je kind wordt na school bij de klas door ons opgehaald, waarna we naar de groep van de BSO gaan. Even samen iets eten en drinken en daarna mogen de kinderen kiezen wat ze gaan doen. Er is tijd om te “chillen” of lekker een boekje te lezen, maar je kind kan ook meedoen aan één van de vele activiteiten die we dagelijks aanbieden. Vaak zijn dit sport-, spel-, kunst- of natuuractiviteiten.

BSO Woelhonk biedt heel veel mogelijkheden. Zo is er een speel-leerruimte met kindertablets ,bordspellen en een bieb. In de groepsruimte kan er getekend of gelezen worden, tv gekeken of kinderen kunnen met de Wii spelen. Ook hebben we een ruime poppenhoek, bouwhoek en werkbank. We organiseren dans-, muziek-, kunst- en kookworkshops. 

Veel buiten!
Je kind speelt veel buiten wanneer het naar BSO Woelhonk komt. Wij kunnen gebruik maken van het hele speelplein van de basisschool.

Kinderinspraak
Je kind moet zich thuis voelen bij de BSO en zin in hebben om na school naar ons toe te komen. Kinderinspraak vinden wij dan ook zeer belangrijk: je kind kan aangeven welke activiteiten of uitstapjes het graag zou willen doen. We overleggen hierover samen met de kinderen en de kinderwethouder en stellen zo gezamenlijk een maandelijks activiteitenoverzicht op.

Vakantieopvang
De vakantieopvang voor kinderen van BSO Woelhonk is gezamenlijk met BSO de Schatkist ( Feldbiss 210a in Kerkrade). Tijdens de schoolvakanties zijn wij de hele dag van 7.00-18.30 uur geopend en bieden we een uitdagend vakantieprogramma.

Gekoppelde basisschool
We werken nauw samen met basisschool Bleijerheide. Klik hier voor meer informatie over de basisschool. 

GGD inspectie
Klik hier om de jaarlijkse inspectie van de GGD in te zien. 
Centraal Bureau
Akerstraat 149
6466 HD Kerkrade
045-5426688
info@flowkinderopvang.nl
KVK: 41072191
Meer informatie
Snel naar
Zoeken
Gebruik onze handige zoekfunctie 
om snel te vinden waar je naar 
op zoek bent.
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post
page