INSCHRIJVEN
INSCHRIJVEN

POV Ukkepuk

Zoveel te beleven, zoveel te doen

Peuteropvang Ukkepuk maakt deel uit van een multifunctioneel centrum met een grote buitenspeelplaats, waar ook een basisschool en een BSO deel van uitmaken. Een mooie, veilige omgeving om de wereld om hen heen zelf te ontdekken. We werken met het VVE programma 'Speelplezier", waarbij de focus ligt op de spraak- en taalontwikkeling. Spelenderwijs wordt er gewerkt met taal.

Openingstijden

Maandag 08:10 uur tot 13:30 uur
Dinsdag 08:10 uur tot 13:30 uur
Woensdag 08:10 uur tot 13:30 uur
Donderdag 08:10 uur tot 13:30 uur
Vrijdag 08:10 uur tot 13:30 uur

Gesloten in schoolvakanties

Contactgegevens

An d’r Voeëgelsjtang 12
6373 BJ Landgraaf
045-5330307
povukkepuk@flowkinderopvang.nl

Locatiemanager: Ilse van Loo
i.vanloo@flowkinderopvang.nl

Proef de sfeer

Zoals de meeste peuteropvang locaties van Flow kinderopvang is de peuteropvang ondergebracht in een basisschool, in ons geval is dat basisschool de Wegwijzer.
De peuters hebben een grote speelzaal tot hun beschikking om lekker te kunnen spelen. Tevens is er een mooie buitenspeelplaats en kunnen we gebruik maken van de gymzaal van de basisschool. Peuteropvang Ukkepuk VVE-locatie, dat wil zeggen dat er gewerkt wordt met voor-en vroegschoolse educatie waarbij het accent ligt op het stimuleren van de spraak-en taalontwikkeling bij kinderen. We werken volgens de methode “Speelplezier”, een methode die inspeelt op de belevingswereld van de kinderen en die veel ruimte geeft voor ieders talenten en interesses. Met 2 jaar mogen de kinderen 1 dagdeel naar de peuteropvang komen. Vanaf 2.5 jaar mag je kiezen voor 2 of 3 dagdelen. 

Nauw contact met de gekoppelde basisschool
Alle VVE-locaties hebben een koppelschool. In ons geval is dit basisschool Op gen Hei. Zowel in het onderwijs als de opvang is er veel aandacht voor eigen ontwikkeling, samenwerken en zelfstandigheid. Er vindt goed overleg plaats tussen de pedagogisch medewerkers van Flow en de leerkrachten van de koppelschool. Dit maakt de stap naar de basisschool straks klein. Dankzij mooie programma’s en structuren biedt de opvang een herkenbare en vertrouwde omgeving. De pedagogisch medewerkers hebben de directe contacten met de scholen. Hierbij kun je denken aan het afstemmen van VVE thema’s, organiseren van gezamenlijke activiteiten en vieringen maar daarnaast ook het overdragen van kinderen die gaan starten bij de basisschool. Zij hebben vier keer per jaar een koppeloverleg en bespreken daarbij de doorgaande leerlijn van voor- naar vroegschoolse educatie. Ook maken we afspraken over de invulling en de richting die we in gaan met betrekking tot VVE.

GGD inspectie
Jaarlijks worden we gecontroleerd door de GGD. Klik hier om het jaarlijks inspectierapport in te zien.

Centraal Bureau
Akerstraat 149
6466 HD Kerkrade
045-5426688
info@flowkinderopvang.nl
KVK: 41072191
Meer informatie
Snel naar
Zoeken
Gebruik onze handige zoekfunctie 
om snel te vinden waar je naar 
op zoek bent.
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post
page
Translate »