INSCHRIJVEN
INSCHRIJVEN

BSO ’t Valder

Klein maar fijn!

Bij BSO ’t Valder krijgen kinderen alle ruimte en mogelijkheden om te doen waar ze zin in hebben. Na een schooldag is het belangrijk dat ze kunnen ontspannen op een plek waar ze graag zijn. Bij ’t Valder kunnen ze heerlijk chillen, boekjes lezen, dansen, koken. Of wat ze zelf bedenken: kinderen hebben inspraak en stellen samen met ons het maandelijkse activiteitenoverzicht op.

Openingstijden

Maandag aansluitend aan school tot 18:30 uur
Dinsdag aansluitend aan school tot 18:30 uur
Woensdag aansluitend aan school tot 18:30 uur
Donderdag aansluitend aan school tot 18:30 uur
Vrijdag (tijdelijk) gesloten

Voorschools geopend vanaf 07:00 uur
In vakantieweken wordt er samengevoegd met BSO de Schatgraver in basisschool de Schatgraver.

Contactgegevens

Belvauer 62 
6373 TT Landgraaf 
045-5310600
bsotvalder@flowkinderopvang.nl

Locatiemanager: Thijmen van Iersel
t.vaniersel@flowkinderopvang.nl|06-23994250

Proef de sfeer

Lekker doen waar je zin in hebt!
De kinderen van groep 1 en 2 worden door hun leerkracht naar de BSO gebracht, vanaf groep 3 komen de kinderen zelfstandig naar de verzamelplek waar de pedagogisch medewerker staat te wachten. Samen eten en drinken we wat, waarna het kind kan kiezen wat het wil gaan doen. Er is tijd om te “chillen” of lekker een boekje te lezen, maar je kind kan ook meedoen aan één van de vele activiteiten die we dagelijks aanbieden, bijvoorbeeld: sport en spel, kunst en natuur.

Binnen BSO ‘t Valder zijn er veel mogelijkheden. Zo kunnen we gebruik maken van de speelzaal en mogen we ook gebruik maken van de aangrenzende speelgang van school. Buiten het gebouw zijn er extra speelmogelijkheden. Zo kunnen we gebruik maken van de speelzaal en van het speelplein van de basisschool. Zo nu en dan organiseren we dans-, muziek-, kunst- en kookworkshops.

Kinderinspraak
Je kind moet zich thuis voelen bij de BSO. Er zin in hebben om na school naar ons toe te gaan. Kinderinspraak vinden wij dan ook zeer belangrijk: uw kind kan aangeven welke activiteiten of uitstapjes het graag zou willen doen. We overleggen samen met de kinderen en kinderwethouder per locatie en stellen zo gezamenlijk een maandelijks activiteitenoverzicht op.

Breng- en haaltijden
Wij hanteren vaste breng- en haaltijden. Gedurende deze tijden is er ruimte om informatie uit te wisselen en je vragen te stellen aan de pedagogisch medewerkers.
Tijdens vakantieweken is de brengtijd tot 09:00 uur en de haaltijd vanaf 16:00 uur. We adviseren ouders kinderen zo laat mogelijk op te halen, zodat de kinderen optimaal deel kunnen nemen aan ons activiteitenprogramma.

Gekoppelde basisschool
We werken nauw samen met basisschool 't Valder. Voor meer informatie over de basisschool, klik hier

GGD inspectie
Om het jaarlijks inspectierapport van de GGD in te zien, klik hier
Centraal Bureau
Akerstraat 149
6466 HD Kerkrade
045-5426688
info@flowkinderopvang.nl
KVK: 41072191
Meer informatie
Snel naar
Zoeken
Gebruik onze handige zoekfunctie 
om snel te vinden waar je naar 
op zoek bent.
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post
page
Translate »