INSCHRIJVEN
INSCHRIJVEN

BSO Steltloper

Gezelligheid kent geen grenzen

Kinderen kunnen hier op het gebied van sport, spel, kunst en natuur doen wat ze willen. Een spelletje spelen, een boekje lezen, knutselen, het kan allemaal. Regelmatig gaan we samen op pad. De kinderen bepalen mee! Meedoen mag, maar hoeft dus niet. Wie liever iets anders doet, krijgt daar ook de ruimte voor. Kortom, echt een plek waar je je als kind snel thuis voelt

Openingstijden

Maandag 14:30-18:30 uur
Dinsdag 14:30-18:30 uur
Woensdag 11:30-18:30 uur
Donderdag 14:30-18:30 uur
Vrijdag 08:00-18:30 uur

In vakantieweken geopend van 08:00-18:30 uur
Voorschoolse / vervroegde opvang vanaf 06:30 uur

Contactgegevens

Directeur v.d. Mühlenlaan 30
6463 VZ Kerkrade
045-5350590
bsosteltloper@flowkinderopvang.nl

Locatiemanager: Cindy Postema
c.postema@flowkinderopvang.nl

Proef de sfeer

Lekker doen waar je zin in hebt!
Je kind wordt na school door ons opgehaald en gaan naar hun eigen huiselijke woonkamer en leefkeuken. Samen eten en drinken we wat waarna je kind kan kiezen wat het wil gaan doen. Er is tijd om te “chillen” of lekker een boekje te lezen, maar je kind kan ook meedoen aan één van de vele activiteiten op het gebied van sport en spel, kunst en natuur, die we dagelijks aanbieden.

De Bredeschool biedt veel mogelijkheden. Zo is er een speellokaal, een computerruimte en in onze eigen huiskamer is een tv met Nintendo en Wii. Binnen de Bredeschool organiseren we vaak gezamenlijke activiteiten met het jongerenwerk van Impuls, zoals sportmiddagen of we organiseren een playback show of disco. Ook buiten het gebouw zijn er extra speelmogelijkheden. Zo kunnen wij gebruik maken van de sporthal naast de Bredeschool. Aansluitend aan het schoolplein ligt een voetbalveld waar de kinderen graag een partijtje voetballen. Het speelplein van de Bredeschool is groot en geeft de kids alle mogelijkheden om zich uit te leven. 

Kinderinspraak
Je kind moet zich thuis voelen bij de BSO. Zin hebben om na school naar ons toe te komen. Kinderinspraak vinden wij dan ook zeer belangrijk: je kind kan aangeven welke activiteiten of uitstapjes het graag zou willen doen. We overleggen samen met de kinderen en kinderwethouder per locatie en stellen zo gezamenlijk een maandelijks activiteitenoverzicht op.

Gekoppelde basisschool
We werken nauw samen met basisschool Steltloper en basisschool De Blokkenberg. Klik hier voor meer informatie over basisschool Steltloper en hier voor meer informatie over basisschool De Blokkenberg. 

GGD inspectie
Klik hier om het inspectierapport van de GGD in te zien.

Centraal Bureau
Akerstraat 149
6466 HD Kerkrade
045-5426688
info@flowkinderopvang.nl
KVK: 41072191
Meer informatie
Snel naar
Zoeken
Gebruik onze handige zoekfunctie 
om snel te vinden waar je naar 
op zoek bent.
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post
page
Translate »