INSCHRIJVEN
INSCHRIJVEN

BSO Spoorzoeker

Een fijne plek om te verblijven na school

BSO Spoorzoeker is gevestigd in basisschool Spoorzoeker. Kinderen genieten er van uitdagende activiteiten, passend bij hun interesses. De kinderen worden na school opgehaald om te spelen op de ruime buitenspeelplaats of gebruik te maken van de verschillende ruimtes in de brede school. In vakanties gaan alle kinderen naar BSO Bombarie, om ook samen met kinderen van een andere school te kunnen spelen. 

Openingstijden

Maandag aansluitend aan school tot 18:30 uur
Dinsdag aansluitend aan school tot 18:30 uur
Woensdag aansluitend aan school tot 18:30 uur
Donderdag aansluitend aan school tot 18:30 uur
Vrijdag aansluitend aan school tot 18:30 uur

Voorschools geopend vanaf 06.30 uur
In vakantieweken geopend van 06.30-18:30 uur
POV Spoorzoeker

Contactgegevens

Plein 38
6466 GG Kerkrade
045-5420365
bsospoorzoeker@flowkinderopvang.nl

Locatiemanager: Thijmen van Iersel
t.vaniersel@flowkinderopvang.nl|06-23994250

Proef de sfeer

Lekker doen waar je zin in hebt!
De kinderen worden na school door ons opgehaald. Samen eten en drinken we wat, waarna je kind kan kiezen wat het wil gaan doen. Er is tijd om te “chillen” of lekker een boekje te lezen, maar je kind kan ook meedoen aan één van de vele activiteiten die we dagelijks aanbieden; activiteiten op het gebied van sport en spel, kunst en natuur.

Iedere dag buiten
BSO de Spoorzoeker heeft een ruime buitenspeelplaats waar je kind zich lekker kan uitleven. Er is een voetbalveld, podium, klimtoestellen, zandbak en veel buitenspeelmateriaal. Iedere dag kun je ons buiten vinden! Ook wandelen we vaak langs het Wauwelpad waar we gebruik kunnen maken van het aangrenzende bos. Volop uitdaging en avontuur!

Veel mogelijkheden 
Bij BSO de Spoorzoeker hebben we lekker veel ruimte. Zo zijn er twee groepsruimtes ingericht voor de leeftijd van 4 t/m 6 jaar en 7 t/m 12 jaar. Ook kan gebruik worden gemaakt van de ruimtes in de brede school zoals: gang, gymzalen, computerlokaal of handenarbeidlokaal. Zo nu en dan organiseren we dans-, muziek-, kunst- en kookworkshops.

Kinderinspraak
Je kind moet zich thuis voelen bij de BSO, zin hebben om na school naar ons toe te komen. Kinderinspraak vinden wij dan ook zeer belangrijk: je kind kan aangeven welke activiteiten of uitstapjes het graag zou willen doen. We overleggen samen met de kinderen en de kinderwethouder per locatie en stellen zo gezamenlijk een maandelijks activiteitenoverzicht op.

Breng- en haaltijden
Wij hanteren vaste breng- en haaltijden. Gedurende deze tijden is er ruimte om informatie uit te wisselen en je vragen te stellen aan de pedagogisch medewerkers.
Tijdens vakantieweken is de brengtijd tot 09:00 uur en de haaltijd vanaf 16:00 uur. We adviseren ouders kinderen zo laat mogelijk op te halen, zodat de kinderen optimaal deel kunnen nemen aan ons activiteitenprogramma.

Gekoppelde basisschool
We werken nauw samen met basisschool De Spoorzoeker. Voor meer informatie over de basisschool, klik hier.

GGD inspectie
Jaarlijks worden we gecontroleerd door de GGD. Klik hier om het jaarlijks inspectierapport in te zien. 
Centraal Bureau
Akerstraat 149
6466 HD Kerkrade
045-5426688
info@flowkinderopvang.nl
KVK: 41072191
Meer informatie
Snel naar
Zoeken
Gebruik onze handige zoekfunctie 
om snel te vinden waar je naar 
op zoek bent.
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post
page
Translate »