INSCHRIJVEN
INSCHRIJVEN

BSO Reuzefijn

Plezier maken na school

BSO Reuzefijn is verdeeld over 2 locaties. Zo is er een groep op de hoofdlocatie, waar ook een kinderdagverblijf is en er zijn 2 groepen bij basisschool De Diabolo. Start je als 4-jarige bij de BSO, dan start je op de hoofdlocatie. Vanaf 7 jaar ga je naar de dependance bij de basisschool. 

Openingstijden

Maandag aansluitend aan school tot 18:30 uur
Dinsdag aansluitend aan school tot 18:30 uur
Woensdag aansluitend aan school tot 18:30 uur
Donderdag aansluitend aan school tot 18:30 uur
Vrijdag aansluitend aan school tot 18:30 uur

In vakantieweken is alleen de dependance geopend van 07.00-18:30 uur
Vervroegde opvang vanaf 07:00 uur 
KDV Reuzefijn

Contactgegevens

Hoofdlocatie:                                          Dependance: 
Smedenstraat 1A                                   Meester Absilstraat 6
6461 GA Kerkrade                                 6461 EX Kerkrade 
045-8884412                                         045-2100202
bsoreuzefijn@flowkinderopvang.nl     bsoreuzefijndep@flowkinderopvang.nl

Locatiemanager: Cindy Postema | 06-23132164
c.postema@flowkinderopvang.nl

Proef de sfeer

Verschillende groepen 
Op de hoofdlocatie hebben we een groep en we hebben 2 groepen op de dependance. Dit zorgt voor lekker veel ruimte. Op de hoofdlocatie is er een grote ruimte waar we na school eten en waar we activiteiten kunnen doen. Maar er is ook nog een aparte chill-ruimte waar je lekker een boekje kunt lezen of met een klein groepje een activiteit kunt doen. Op woensdag en vrijdag is de dependance gesloten. Dan komen de kinderen van de dependance bij de hoofdlocatie erbij, maar ook dan zijn er maar maximaal 22 kinderen. In vakantieweken gaan we met z'n allen naar de dependance. 

Lekker doen waar je zin in hebt!
Samen eten en drinken we wat na school, waarna je kind kan kiezen wat het wil gaan doen. Er is tijd om te “chillen” of lekker een boekje te lezen, maar je kind kan ook meedoen aan één van de vele activiteiten die we dagelijks aanbieden. 

Buitenspelen 
Je kind speelt dagelijks buiten. Buitenspelen is gezond, dus dat doen we veel! Een ruime, groene en schaduwrijke buitenspeelplaats, biedt je kind volop speelmogelijkheden. In vakanties spelen we op het schoolplein. 

Kinderinspraak

Je kind moet zich thuis voelen bij de BSO. Er zin in hebben om na school naar ons toe te komen. Kinderinspraak vinden wij dan ook zeer belangrijk: je kind kan aangeven welke activiteiten of uitstapjes het graag zou willen doen. We overleggen samen met de kinderen en kinderwethouder per locatie en stellen zo gezamenlijk een maandelijks activiteitenoverzicht op.

Breng- en haaltijden
Wij hanteren vaste breng- en haaltijden. Gedurende deze tijden is er ruimte om informatie uit te wisselen en je vragen te stellen aan de pedagogisch medewerkers.
Tijdens vakantieweken is de brengtijd tot 09:00 uur en de haaltijd vanaf 16:00 uur. We adviseren ouders kinderen zo laat mogelijk op te halen, zodat de kinderen optimaal deel kunnen nemen aan ons activiteitenprogramma.

Gekoppelde basisscholen 
We werken nauw samen met basisschool St. Ursula en basisschool De Diabolo. Voor meer informatie over basisschool St. Ursula klik hier en voor basisschool De Diabolo klik hier

Inspectierapport GGD
Klik hier om het jaarlijks inspectierapport van de GGD in te zien.
Centraal Bureau
Akerstraat 149
6466 HD Kerkrade
045-5426688
info@flowkinderopvang.nl
KVK: 41072191
Meer informatie
Snel naar
Zoeken
Gebruik onze handige zoekfunctie 
om snel te vinden waar je naar 
op zoek bent.
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post
page
Translate »