INSCHRIJVEN
INSCHRIJVEN

POV Rakkertjes

Spelen, leren en ontdekken

Peuteropvang Rakkertjes maakt deel uit van basisschool De Speurneus. Tussen de peuteropvang en de basisschool bestaat een fijne samenwerking. Dat maakt de doorstroom wel zo makkelijk. De belangrijkste voorwaarden zijn aanwezig: een liefdevolle, veilige omgeving die uitnodigt om te ontdekken. Onze pedagogisch medewerkers begeleiden de kinderen via aansprekende thema’s in hun ontwikkeling. Samen spelen is samen groeien is een vliegende start.

Openingstijden

Maandag 08:10 uur tot 13:30 uur
Dinsdag 08:10 uur tot 13:30 uur
Donderdag 08:10 uur tot 13:30 uur

Op woensdag, vrijdag en in schoolvakanties geslotenContactgegevens

Haaselt 3
6374 NJ Landgraaf
045-5431828
povrakkertjes@flowkinderopvang.nl

Locatiemanager: Ilse van Loo
i.vanloo@flowkinderopvang.nl

Proef de sfeer

De peutopvang is gezellig ingericht met verschillende speelhoeken waar de kinderen samen kunnen spelen en zich kunnen ontwikkelen. Er wordt gewerkt aan de hand van thema’s uit de werkwijze Speelplezier die aansluiten bij de belevingswereld van de kinderen. Kinderen van 2 jaar mogen 1 dagdeel naar de peuteropvang komen, indien je als ouder recht hebt op kinderopvangtoeslag. Vanaf 2.5 jaar mag je zelf kiezen voor 2 of 3 dagdelen. De kinderen worden begeleid door ervaren pedagogisch medewerksters.

Nauw contact met de gekoppelde basisschool
Alle VVE-locaties hebben een koppelschool. Zowel in het onderwijs als de opvang is er veel aandacht voor eigen ontwikkeling, samenwerken en zelfstandigheid. Er vindt goed overleg plaats tussen de pedagogisch medewerkers van Flow en de leerkrachten van de koppelschool. Dit maakt de stap naar de basisschool straks klein. Dankzij mooie programma’s en structuren biedt de opvang een herkenbare en vertrouwde omgeving. De pedagogisch medewerkers hebben de directe contacten met de scholen. Hierbij kun je denken aan het afstemmen van VVE thema’s, organiseren van gezamenlijke activiteiten en vieringen maar daarnaast ook het overdragen van kinderen die gaan starten bij de basisschool. We hebben vier keer per jaar een koppeloverleg en bespreken daarbij de doorgaande leerlijn van voor- naar vroegschoolse educatie. Ook maken we afspraken over de invulling en de richting die we in gaan met betrekking tot VVE.

Peuteropvang Rakkertjes werkt samen met Basisschool de Speurneus.

GGD inspectie
Jaarlijks worden we gecontroleerd door de GGD. Klik hier om het jaarlijks inspectierapport in te zien. 
Centraal Bureau
Akerstraat 149
6466 HD Kerkrade
045-5426688
info@flowkinderopvang.nl
KVK: 41072191
Meer informatie
Snel naar
Zoeken
Gebruik onze handige zoekfunctie 
om snel te vinden waar je naar 
op zoek bent.
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post
page
Translate »