INSCHRIJVEN
INSCHRIJVEN

BSO De Schatkist

Zo veel te doen... 

BSO De Schatkist ligt in basisschool De Schatkist. Dat maakt de BSO al meteen een vertrouwde plek voor de kinderen. Dankzij de fijne samenwerking met de basisschool mogen we gebruik maken van de gymzaal, het speelleerplein, het podium en er zijn 2 grote buitenruimtes waar we veel vertoeven. Genoeg ruimte voor leuke activiteiten en om lekker te bewegen. 

Openingstijden

Maandag aansluitend aan school tot 18:30 uur
Dinsdag aansluitend aan school tot 18:30 uur
Woensdag aansluitend aan school tot 18:30 uur
Donderdag aansluitend aan school tot 18:30 uur
Vrijdag aansluitend aan school tot 18:30 uur

Voorschools geopend vanaf 07.00 uur
In vakantieweken geopend van 07.00-18:30 uur

Contactgegevens

Feldbiss 210 A
6462 HC Kerkrade
045-5310905
bsodeschatkist@flowkinderopvang.nl

Locatiemanager: Cindy Postema
c.postema@flowkinderopvang.nl|06-23132164

Proef de sfeer

Zo veel te doen
Bij BSO de Schatkist kunnen we gebruik maken van een inpandige gymzaal. Daarnaast is er een uitdagend leerplein, 2 grote buitenruimtes en is er een podium van school waar we ook gebruik van kunnen maken. De locatie ligt dichtbij speeltuin d’r Prick en voetbalveld Cruyff Court. Diverse mogelijkheden dus voor lekker veel beweging en leuke activiteiten. In vakanties komen de kinderen van BSO Woelhonk ook naar De Schatkist toe, dat maakt het nog eens extra gezellig. Zo ontstaan er bijzondere vriendschappen tussen kinderen die elkaar niet elke dag op school zien. 

Lekker doen waar je zin in hebt!
Samen eten en drinken we wat na school, waarna je kind kan kiezen wat het wil gaan doen. Er is tijd om te “chillen” of lekker een boekje te lezen, maar je kind kan ook meedoen aan één van de vele activiteiten die we dagelijks aanbieden op bijvoorbeeld het vlak van sport en spel, kunst en natuur.

Kinderinspraak
Je kind moet zich thuis voelen bij de BSO. Er zin in hebben om na school naar ons toe te komen. Kinderinspraak vinden wij dan ook zeer belangrijk: je kind kan aangeven welke activiteiten of uitstapjes het graag zou willen doen. We overleggen samen met de kinderen en kinderwethouder per locatie en stellen zo gezamenlijk een maandelijks activiteitenoverzicht op.

Breng- en haaltijden
Wij hanteren vaste breng- en haaltijden. Gedurende deze tijden is er ruimte om informatie uit te wisselen en je vragen te stellen aan de pedagogisch medewerkers.
Tijdens vakantieweken is de brengtijd tot 09:00 uur en de haaltijd vanaf 16:00 uur. We adviseren ouders kinderen zo laat mogelijk op te halen, zodat de kinderen optimaal deel kunnen nemen aan ons activiteitenprogramma.

Gekoppelde basisschool
We werken nauw samen met basisschool De Schatkist. Voor meer informatie over basisschool De Schatkist klik je hier

GGD inspectie
Het jaarlijks inspectierapport van de GGD van BSO De Schatkist kun je hier inzien.  


Centraal Bureau
Akerstraat 149
6466 HD Kerkrade
045-5426688
info@flowkinderopvang.nl
KVK: 41072191
Meer informatie
Snel naar
Zoeken
Gebruik onze handige zoekfunctie 
om snel te vinden waar je naar 
op zoek bent.
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post
page
Translate »