INSCHRIJVEN
INSCHRIJVEN

BSO De Springplank

Een toffe plek om te zijn!

BSO De Springplank maakt deel uit van de brede basisschool Centrum. Lekker veel bewegen is een van de centrale thema’s. Op een natuurlijke manier actief zijn heeft alleen maar voordelen. Kom jij ook gezellig naar ons toe?

Openingstijden

Maandag aansluitend aan school tot 18:30 uur
Dinsdag aansluitend aan school tot 18:30 uur
Woensdag aansluitend aan school tot 18:30 uur
Donderdag aansluitend aan school tot 18:30 uur
Vrijdag aansluitend aan school tot 18:30 uur

Voorschools geopend vanaf 07.00 uur
In vakantieweken geopend van 07.00-18:30 uur
KDV De Springplank

Contactgegevens

Prins Bernhardstraat 40D
6441 AL Brunssum
045-2100211
bsospringplank@flowkinderopvang.nl

Locatiemanager: Cindy Postema
c.postema@flowkinderopvang.nl|06-23132164

Proef de sfeer

Lekker doen waar je zin in hebt. 
De kinderen van groep 1 en 2 worden door hun leerkracht naar de BSO gebracht, vanaf groep 3 komen de kinderen zelfstandig naar de BSO. Samen eten en drinken we wat, waarna het kind kan kiezen wat het wil gaan doen. Er is tijd om te “chillen” of lekker een boekje te lezen, maar je kind kan ook meedoen aan één van de vele activiteiten die we dagelijks aanbieden, bijvoorbeeld: sport en spel, kunst en natuur.

Onze locatie is gelegen aan het stadspark van Brunssum. Hier maken we met de kinderen wandelingen door de natuur, ontdekken wat de natuur ons te bieden heeft. Alle seizoenen bieden tal van mogelijkheden. Het verzamelen van bladeren, op zoek gaan naar paddenstoelen of picknicken in het hoge gras. Ook zijn we geregeld te vinden in het Schutterspark met zijn mooie speeltuin of bij het Blote Voetenpark.

Bij BSO de Springplank zijn veel mogelijkheden. Zo is er een speellokaal, een huiskamer loungehoek met tv en diverse computers. Buiten het gebouw zijn er extra speelmogelijkheden. Zo maken we gebruik van de sporthal van de school en van het speelplein van de basisschool. Aan de overkant van het gebouw liggen een skatepark en voetbalveld waar de kinderen onder begeleiding naar toe kunnen. 

Kinderinspraak
Je kind moet zich thuis voelen bij de BSO. Zin in hebben om na school naar ons toe te komen. Kinderinspraak vinden wij dan ook zeer belangrijk: je kind kan aangeven welke activiteiten of uitstapjes het graag zou willen doen. We overleggen samen met de kinderen en kinderwethouder per locatie en stellen zo gezamenlijk een maandelijks activiteitenoverzicht op.

Breng- en haaltijden
Wij hanteren vaste breng- en haaltijden. Gedurende deze tijden is er ruimte om informatie uit te wisselen en je vragen te stellen aan de pedagogisch medewerkers.
Tijdens vakantieweken is de brengtijd tot 09:00 uur en de haaltijd vanaf 16:00 uur. We adviseren ouders kinderen zo laat mogelijk op te halen, zodat de kinderen optimaal deel kunnen nemen aan ons activiteitenprogramma.

Gekoppelde basisschool
We werken nauw samen met de basisschool. Klik hier om naar de website van basisschool De Opstap te gaan of hier om naar basisschool De trampoline te gaan. 

GGD inspectie
Om het jaarlijks inspectierapport van de GGD in te zien, klik je hier
Centraal Bureau
Akerstraat 149
6466 HD Kerkrade
045-5426688
info@flowkinderopvang.nl
KVK: 41072191
Meer informatie
Snel naar
Zoeken
Gebruik onze handige zoekfunctie 
om snel te vinden waar je naar 
op zoek bent.
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post
page
Translate »