INSCHRIJVEN
INSCHRIJVEN

BSO Bombarie

Spelen met je klasgenootjes

Bombarie deelt de locatie met basisschool de Schakel. Kinderen kunnen hier op het gebied van sport, spel, kunst en natuur doen wat ze willen. In het speellokaal, het internetcafé of in de huiskamer. Of door samen met onze medewerkers op pad te gaan. En de kinderen bepalen mee! Meedoen mag, maar hoeft dus niet. Wie liever iets anders doet, krijgt daar ook de ruimte voor. Kortom, echt een plek waar je je als kind snel thuis voelt.

Openingstijden

Maandag aansluitend aan school tot 18:30 uur
Dinsdag aansluitend aan school tot 18:30 uur
Woensdag aansluitend aan school tot 18:30 uur
Donderdag aansluitend aan school tot 18:30 uur
Vrijdag aansluitend aan school tot 18:30 uur

In vakantieweken geopend van 08:00-18:30 uur
Voorschoolse / vervroegde opvang vanaf 06:30 uur

Contactgegevens

Seringenstraat 20
6466 XL Kerkrade
045-542 2401
bsobombarie@flowkinderopvang.nl

Locatiemanager: Thijmen van Iersel
t.vaniersel@flowkinderopvang.nl|06-23994250.

Proef de sfeer

Gevestigd in een aparte vleugel van basisschool de Schakel in de wijk Kaalheide te Kerkrade

Lekker doen waar je zin in hebt!
We starten de middag altijd met een rustig momentje. Even wat eten en drinken en daarna kiezen wat je wilt gaan doen. Er is tijd om te “chillen” of lekker een boekje te lezen, maar je kind kan ook meedoen aan één van de vele activiteiten die we dagelijks aanbieden op het gebied van sport en spel, kunst en natuur.
Binnen BSO Bombarie zijn er veel mogelijkheden. Zo is er een speellokaal, een eigen internetcafé en een huiskamer met tv. Ook is er de mogelijkheid om met de Nintendo Wii te spelen. Buiten het gebouw zijn er extra speelmogelijkheden. Zo maken we gebruik van de kleutergymzaal in de school en van het speelplein. Daarnaast organiseren we binnen de BSO dans-, muziek-, kunst- en kookworkshops.

Kinderinspraak
Je kind moet zich thuis voelen bij de BSO. Zin hebben om na school naar ons toe te komen. Kinderinspraak vinden wij dan ook zeer belangrijk: je kind kan aangeven welke activiteiten of uitstapjes het graag zou willen doen. We overleggen samen met de kinderen en kinderwethouder per locatie en stellen zo gezamenlijk een maandelijks activiteitenoverzicht op.

Tijdens de vakantieperiodes zijn wij de hele dag geopend van 6.30-18.30 uur en bieden we een uitdagend vakantieprogramma. 

Breng- en haaltijden 
Wij hanteren vaste breng- en haaltijden. Gedurende deze tijden is er ruimte om informatie uit te wisselen en je vragen te stellen aan de pedagogisch medewerkers.
Tijdens vakantieweken is de brengtijd tot 09:00 uur en de haaltijd vanaf 16:00 uur. We adviseren ouders kinderen zo laat mogelijk op te halen, zodat de kinderen optimaal deel kunnen nemen aan ons activiteitenprogramma. 

Gekoppelde basisschool
We werken nauw samen met basisschool De Schakel. Voor meer informatie over de basisschool klik je hier.

GGD inspectie
Klik hier om het inspectierapport van de GGD in te zien.   

Centraal Bureau
Akerstraat 149
6466 HD Kerkrade
045-5426688
info@flowkinderopvang.nl
KVK: 41072191
Meer informatie
Snel naar
Zoeken
Gebruik onze handige zoekfunctie 
om snel te vinden waar je naar 
op zoek bent.
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post
page
Translate »