INSCHRIJVEN
INSCHRIJVEN

Buitenschoolse opvang

Een leuke tijd na school en in vakanties

Flow kinderopvang biedt kinderen van 4 tot 13 jaar buiten schooltijden en in vakanties een gevarieerd programma in haar gezellige huiskamers aan. Tijdens de opvang besteden we aandacht aan een goede mix van spelen en leren, doen en denken. De kinderen leren in groepsverband en spelenderwijs sociale vaardigheden. Na een dag op school wordt je kind door ons opgehaald in school op een afgesproken plek. Veelal lopen we gezamenlijk naar de BSO, want nagenoeg alle locaties liggen in of nabij een school. Je kind kan even rustig zitten, we kletsen wat en eten en drinken iets: een gezellig moment na school.

Meer informatie over de BSO

Wil je kind even alleen aan de gang en zich terugtrekken uit de dynamiek, dan mag en kan dat natuurlijk ook, want ontspannen is in onze ogen net zo belangrijk als gestimuleerd worden te leren. Omdat we het belangrijk vinden dat kinderen zich stabiel ontwikkelen, overleggen onze pedagogisch opgeleide medewerkers regelmatig met jou als ouder en met de aan onze BSO’s gekoppelde basisscholen. We zijn alert op signalen en door de onderlinge communicatie kunnen we altijd op tijd bijsturen waar nodig. Omdat onze BSO’s zijn verbonden met de scholen hoeven kinderen bovendien niet met een busje ergens anders naar toe, maar kunnen ze fijn vanuit de klas aansluiten, meedoen en in hun eigen wijk met vriendjes en vriendinnetjes van school plezier maken. Je kind kan even rustig zitten, we kletsen wat en eten en drinken iets: een gezellig moment na school. Daarna kan je kind zelf kiezen wat het wil gaan doen. Is het lekker ‘chillen’, buitenspelen (sporten), meedoen aan een activiteit of workshop? Het kan allemaal! In vakanties komen alle kinderen de hele dag. Dat geeft ons de ruimte voor grotere activiteiten en uitstapjes. Op de activiteitenkalender, die bij elke BSO ophangt, kunnen kinderen zien wat er voor welke dag gepland staat. Deze vullen we in in overleg met de kinderen, want we vinden het belangrijk dat het aanbod aansluit bij hun wensen. Plezier maken staat er niet op vermeld, want dat doen we standaard elke dag! 
Gezond voedingsbeleid
We hanteren bij Flow een gezond voedingsbeleid. Ons voedingsbeleid is gebaseerd op de richtlijnen van de Schijf van Vijf van het voedingscentrum. Wij vinden het belangrijk om kinderen gezonde voeding aan te bieden en zo positief bij te dragen aan hun ontwikkeling. 
Zwemlessen
Jaarlijks bieden wij zwemlessen aan voor de BSO kinderen. De pedagogisch medewerker gaat met de kinderen naar het zwembad toe en blijft in het zwembad aanwezig totdat je hem/haar ophaalt. Alle BSO ouders ontvangen  bericht zodra de zwemlessen weer gaan starten. 
Vakantieopvang
Naast naschoolse opvang bieden we ook opvang aan in vakantieweken. Hier kun je apart voor kiezen. Het is ook mogelijk alleen voor vakantieopvang te kiezen. Dit is een pakket van 12 weken en opvang is alleen mogelijk voor een hele dag. Dit geeft ons de ruimte voor grote(re) uitstapjes en activiteiten. 
Voorschoolse opvang
Begin je al vroeg met werken? Dan kunnen wij je kind naar school brengen. Kies dan voor voorschoolse opvang. Kinderen kunnen bij ons ook een boterhammetje eten voordat ze naar school gaan. De kinderen worden door de pedagogisch medewerkers naar school gebracht.  

Zoek & vind jouw vestiging!

Gewenste plaats

Radius: KM
Laden ...
Onze vestigingen: 0 AFDRUKKEN

Winkelrichting:

Bepaal hier jouw route!

Gebruik mijn locatie naar de dichtstbijzijnde Service Provider te vinden in de buurt van me

Centraal Bureau
Akerstraat 149
6466 HD Kerkrade
045-5426688
info@flowkinderopvang.nl
KVK: 41072191
Meer informatie
Snel naar
Zoeken
Gebruik onze handige zoekfunctie 
om snel te vinden waar je naar 
op zoek bent.
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post
page
Translate »